In 5 stappen leren solliciteren! (ook online mogelijk)

De methodiek METHOD5S zorgt ervoor dat jij solliciteert op de baan die het meest bij jou past.

Je wordt door mij gecoacht en begeleid door de 5 stappen heen. Dat betekent dat je hulp krijgt bij het ontdekken waar je sterke punten liggen, wat voor jou belangrijk is en wat je leuk vindt (of juist niet).

Ook leer je hoe je iedere gewenste sollicitatie efficiënt kunt aanpakken, zodat je niet iedere keer opnieuw moet nadenken over de beste manier.

Een baan hebben betekent buiten het verdienen van loon of salaris, dat je je meer betrokken voelt in de maatschappij, dat je nieuwe mensen leert kennen en dat je aanzien en structuur hebt. Maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling heeft er baat bij. Bovendien houdt het je fit en als je de baan hebt die bij je past en die je leuk vindt, brengt dat werkgeluk met zich mee. Mensen die doen wat ze leuk vinden, noemt men bevlogen. Van bevlogen mensen is bewezen dat ze minder snel ziek zijn en meer werkgeluk ervaren.

Dus wat houd je tegen om de baan te zoeken waarvan jij bevlogen wordt? Durf jij het aan om jezelf en de baan waar je op wilt solliciteren kritisch tegen het licht te houden?

Dan biedt METHOD5S de mogelijkheid om aan de hand van een 5-tal stappen te ontdekken wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en waar jij echt gelukkig van wordt!

Buiten het vinden van een baan die bij je past, ga je in deze methode uiteraard ook aan de slag met de sollicitatiebrief, het cv, de pitch en het sollicitatiegesprek.

DUS, wat gaat het worden? Een saaie baan of een uitdaging waar jij bevlogenheid van wordt?