The Workcoach

Een nieuw instrument is de werkcoach

In de vorm van Infographs worden kritische vragen gesteld die betrekking hebben op bevlogenheid, mens en werk. De werkcoach helpt bij het bewust worden van persoonlijke situaties.

Legio onderwerpen zoals waarden en normen, persoonlijke ontwikkeling, gevoelens en emoties, kwaliteit van werk, sociale verhoudingen komen aan de orde.

De eerste werkcoach gaat bijvoorbeeld over het thema werk en thuis: Veel mensen zijn niet in staat om werk en privé van elkaar te scheiden. Dat hoeft geen probleem te vormen. Echter, de mate waarin iemand kan omgaan met belasting bepaalt uiteindelijk de belastbaarheid. Overbelasting en zelfs onderbelasting kunnen zorgen voor klachten. In het ergste geval kan dat leiden tot een depressie of burn-out en zelfs ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een belangrijke rol in de belastbaarheid spelen onder andere de regelmogelijkheden, steun door de werkgever, privé-omstandigheden, ontspanning, etc..

Wat doet de werkcoach? De werkcoach stelt aan jou kritische vragen die je voor jezelf kunt beantwoorden en geeft gratis tips. 

Veel plezier met de eerste Infograph.

Anja Snijders-Mahr

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *