Over mij?

Mijn naam is Anja Snijders-Mahr. Ik woon in Eygelshoven met mijn lieve echtgenoot Frank, onze zoon Etiënne en hond Amber. Op een mooie vrijdag in mei in 1963 ben ik geboren. Ik houd ontzettend van de natuur en van dieren. Ik haal daar veel energie uit.

Na diverse jaren bij een aantal grote instellingen in Limburg werkzaam te zijn geweest, heb ik ervoor gekozen om mijn dienstverband te beëindigen en verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Op die manier kan ik mijn passie volgen: het bevorderen en stimuleren van Duurzame Inzetbaarheid.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Onder meer op het gebied van re-integratie en loopbaantrajecten. Maar ook als jobcoach en lifecoach. Tegelijkertijd heb ik mij gedurende mijn loopbaan continu geschoold. Dit blijf ik voortdurend doen, omdat ik het belangrijk vind dat mijn kennis up-to-date blijft. 

Trainingen geven is mijn lust en leven. Mensen trainen betekent niet alleen kennis en vaardigheden overbrengen, maar ook ervoor zorgen dat de vaardigheden worden toegepast op de lange termijn.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens bepaalde kwaliteiten heeft en uniek is. Als mensen deze kwaliteiten kunnen inzetten komen ze tot bloei!  

Door middel van coaching en training help ik mensen om hun kwaliteiten te ontdekken en in te zetten. Op die manier worden ze bevlogen in hun werk en blijven ze gezond. 

Mijn persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat mensen zich durven bloot te geven. De vraag daarbij is: ‘Wat drijft je en wat is je verhaal?’

Het is jouw verhaal dat telt. Jij bent in de hoofdrol! Ik zorg ervoor dat jij je eigen script kunt schrijven.-

Opleiding en ervaring

Het begon in 2014 waar ik de opleiding Hbo Human Resources Management bij Fontys in Sittard heb afgerond.
Vervolgens heb ik aan de universiteit van Maastricht de Master Work, Health and Career gevolgd en in 2019 mocht ik mij Master of Science (drs.) noemen.

NOBCO

Sinds 2020 ben ik aangesloten bij het NOBCO, de Nederlandse orde voor bedrijfscoaches. Als NOBCO-coach blijf ik investeren in bijscholing en (wetenschappelijke) kennis over coaching. Dat betekent dat ik werk met de meest vooraanstaande en bewezen kennis en tools op het vakgebied.