Waarom samenwerken met mij?

Trainen is een vak op zich. Bij trainen gaat het nu eenmaal om de transfer van het geleerde. Een training moet niet alleen een gezellig dagje ‘netwerken’ zijn….. Goede training zorgt ervoor dat mensen hetgeen geleerd is dagelijks in praktijk brengen.

‘Kennis is van geen waarde, tenzij je deze in praktijk brengt’

De trainingen van allesverANdert worden op maat samengesteld. Wij bieden een luisterend oor en zoeken samen met de cliënt naar een weg om duurzame transfer te bereiken!

 

OVERZICHT TRAININGEN

Van goed naar beter – Teambuilding en functioneren van teams:

Het doel van de training ‘van goed naar beter’ is teambuilding. De waarden van een team worden tegen het licht gehouden. Op een ludieke manier wordt gewerkt aan versterken van de waarden. Op die manier leren teamleden elkaar nog beter kennen en wordt nóg beter presteren mogelijk. (Max. 15 deelnemers).

 

Persoonlijke overtuigingskracht:
Hoe men kan werken aan het versterken van de eigen ego-posities, het onderkennen van de ego-positie van anderen,persoonlijke overtuigingskracht en hoe men deze inzichten kan inzetten om effectief te onderhandelen, komt allemaal aan bod tijdens deze training. Het effect is dat men beter leert onderhandelen en overtuigen (Max. 10 deelnemers).

 

Communicatie voor leidinggevenden:
Het doel van de training communicatie voor leidinggevenden is het effectief inzetten van communicatie in allerlei situaties. Onderwerpen die in deze training aan bod komen zijn: Versterken ego-positie, verkennen ego-positie van de gesprekspartner(s), onderhandelen, communicatie in relatie tot leiderschap, coachende gespreksvoering, beoordelingsgesprekken, motiveren, overdragen van informatie en inzet van Transactionele analyse (TA). (Max 10 deelnemers).

 

Effectief solliciteren:
Je wordt in vijf stappen begeleid en gecoacht bij het zoeken van een nieuwe baan/uitdaging. Individuele en groepstrainingen mogelijk. Mogelijkheid voor online training. Voor meer informatie: Zie METHOD5S.

 

Authentiek leiderschap:
Het gaat over het doorgronden van je drijfveren en het ontdekken van je missie, met als doel jezelf en anderen te inspireren en te leiden. In deze training ga je aan de slag met bewustwording van gedrag, ego, normen en waarden en de vaardigheid coachend leiderschap (Max. 12 deelnemers).

Meer informatie in prijslijst